X 
Cazul Șor stiri: 594

Un susținător al Partidului "Renaștere", condamnat la închisoare

29 aug. 18:45   Societate
2553 0

Un susținător al Partidului „Renaștere”, considerat drept formațiune satelit a fostului Partid „ȘOR”, a fost condamnat la patru ani de închisoare, dintre care doi ani cu executarea pedepsei în penitenciar și doi ani cu suspendarea executării pedepsei, după ce a amenințat și atacat polițiștii din Bălți.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs pe 4 august, cînd inculpatul se afla în preajma unui cort al Partidului „Renaștere”, înstalat în Piața Vasile Alecsandri din Bălți, transmite Noi.md cu referire la Deschide.md.

La un moment dat, bărbatul s-a apropiat de un grup de polițiști care au venit la fața locului pentru a documenta un caz de publicitate politică ilegală și i-a amenințat cu deteriorarea automobilului de serviciu.

La cerințele oamenilor legii, inculpatul a opus rezistență și a lovit automobilul, iar ulterior a sărit la bătaie la un polițist și i-a deteriorat uniforma. În rezultat, inspectorul s-a ales cu piciorul fracturat. Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

2
1
0
6
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?