COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7924

Un minor s-a ales cu arsuri după ce a pătruns ilegal în interiorul unei instalații electrice

26 noi. 2021,, 15:04   Societate
1156 0

Un elev din Peresecina s-a electrocutat în timp ce a pătruns ilegal în interiorul unui post de transformare, situat pe teritoriul Liceului Teoretic „Alexandru Donici” din localitate.

În urma investigației circumstanțelor accidentului s-a stabilit, că în timpul unei pauze dintre lecții, în jurul orei 11:00, minorul respectiv a fost văzut de alți copii în timp ce alerga împreună cu fratele său mai mare spre clădirea cu două etaje a postului de transformare, spunîndu-le elevilor din jur că are intenţia să intre în interior pentru a arunca ceva de acolo.

Băiatul a ignorat semnele de avertizare amplasate pe ușa de acces în instalația electrică, a forțat şi înlăturat lacătul de la ușa de acces a PT și a pătruns în interior.

Peste cîteva clipe, copiii din apropiere au auzit o bubuitură, urmată de țipetele minorului.

Minorul a încercat să scoată o siguranță fuzibilă care se afla sub tensiune, fiind electrocutat în acest timp. El a fost transportat la spital cu arsuri pe ambele brațe.


În prezent starea sănătății lui este satisfăcătoare.

Pentru evitarea oricăror situații de nesiguranță ÎCS „Premier Energy Distribution” SA solicită populației să respecte strict normele de securitate în zona de protecție a instalațiilor electrice unde sînt interzise orice intervenții.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X