TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Un jurnalist italian filmează şi povesteşte despre Moldova

Jurnalistul italian DANIELE DEI lansează o adevărată provocare pentru cetăţenii Republicii Moldova care sînt stabiliţi de mai multă vreme în Italia. Îşi doreşte să povestească italienilor istoria diasporei moldovenești prin intermediul moldovenilor.

Este foarte simplu: luați smartphone-ul și povestiți istoria voastră în două minute. Spuneţi cum ați venit în Italia și care au fost impresiile, ce reprezintă pentru voi diaspora, ce părere aveţi despre Republica Moldova și care pot fi perspectivele economice sale.

Mai multe detalii aflaţi în materialul video de mai jos:

Daniele Dei a vizitat Republica Moldova, în luna aprilie 2018. A fost la Chişinău cu prietenul său Ivan și au descoperit farmecul plaiului mioritic. A scris o postare pe facebook și s-a bucurat de multe aprecieri, povesteşte Daniele pe blogul său danieledei.com.

În luna noiembrie a aceluiaşi an, Daniele a revenit în Republica Moldova și împreună cu Luigi Savoia și “Moldova în Progres” au reusit să cunoască mai multe persoane, dar şi instituţiile publice, mai scrie jurnalistul italian pe platforma sa.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load