COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un drum care unește două localități din raioanele Strășeni și Criuleni, plin de găuri

Un drum care unește două localități din raioanele Strășeni și Criuleni, plin de găuri

Un drum de șase kilometri, care unește satul Ratuș de Micăuți, este văzut ca un adevărat pericol pentru cei care îl folosesc.

Plin de gropi, șoferii trebuie să conducă prudent pentru a nu-și strica mașinile. Și arborii putrezi se pot prăbuși la fiecare vînt puternic. De la Administrația de Stat a Drumurilor am aflat că porținea de drum aparține Consiliului Raional Strășeni. Nu am reușit să discutăm cu președintele acestuia, însă o persoană din anturajul său afirmă că abia acum au fost alocați bani pentru a-l repara, scrie tv8.md.

Șoferii spun că merg cu frica-n sîn pe această porțiune de drum. Și asta pentru că imenșii arbori putrezi din zonă reprezintă un adevărat pericol. Unii din ei se pot prăbuși în orice moment, mai ales în zilele în care vîntul suflă foarte puternic.


De la purtătorul de cuvînt al Administrației de Stat a Drumurilor am aflat că responsabil de această porțiune de drum este Consiliul Raional Strășeni. Nu am reușit să discutăm cu președintele consiliului, pentru că s-ar fi aflat în ședință. În schimb, șeful Direcţiei economie, construcţii şi politici investiţionale ne-a spus că banii pentru reparația drumului abia au fost alocați. Nu se știe însă cînd vor începe să-l aducă în ordine. Iar, depsre defrișarea copacilor, administrația ar trebui să ceară permisiunea Inspectoratului pentru Protecția Mediului, ca să nu le aplice amenzi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load