COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Un deputat PAS a depus o sesizare la CSP ce îi vizează pe adjuncții lui Stoianoglo

10 oct. 12:30   Societate
2264 1

Deputat al PAS Vasile Grădinaru a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii, după de ce Ruslan Popov și Iurie Perevoznic au ieșit într-o conferință de presă. „Ei organizează conferință de presă în cadrul căreia, în interes individual, s-au expus în mod public și au dat apreciere juridică pe fiecare capăt de acuzare, care i se incriminează Procurorului General”, scrie Grădinaru pe Facebook, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Astăzi am depus o sesizare la CSP pe numele procurorilor Ruslan Popov și Iurie Perevoznic, care încă nu realizează că sînt suspendați din funcțiile de adjuncți ai Procurorului General. Ei organizează conferință de presă în cadrul căreia, în interes individual, s-au expus în mod public și au dat apreciere juridică pe fiecare capăt de acuzare, care i se incriminează Procurorului General suspendat din funcție, Alexandr Stoianoglo, acționînd în calitate de apărători ai lui. Deși la moment cauza se află la faza de urmărire penală, nefiind emisă o soluție pe caz, aceștia au realizat o imixtiune publică în activitatea de urmărire penală a procurorului de caz.

Sper CSP-ul să ia atitudine față de acest caz și să sancționeze disciplinar încălcările acestor procurori”, arată postare publicată vineri de Grădinaru.

Ruslan Popov și Iurie Perevoznic, foști adjuncții Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au susțin o conferință de presă privind situația de la Procuratură și procedura penală în privința lui Alexandr Stoianoglo.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X