Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Un alt adjunct al Procurorului general, numit în funcție de CSP

12 iun. 09:59   Societate
2816 0

Astăzi, 12 iunie, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aprobat numirea lui Sergiu Brigai în funcția de adjunct al procurorului general pe domeniul judiciar, transmite Noi.md

Propunerea a venit din partea procurorului general, Ion Munteanu, iar membrii CSP au votat unanim în favoarea acestei candidaturi.

Precizăm, din 2021, Sergiu Brigai a deținut funcția de adjunct interimar al șefului Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). În martie 2024, CSP și-a dat acordul pentru numirea lui Sergiu Brigai în funcția de adjunct al procurorului general interimar.

Anterior, Sergiu Brigai a fost numit în funcția de procuror în Secția combaterea traficului de ființe umane din cadrul Direcției urmărire penală și criminalistică a Procuraturii Generale. De asemenea, el a ocupat funcția de procuror în cadrul Procuraturii de Circumscripție Chișinău și în cadrul Procuraturii de Nivelul Curții de Apel Chișinău.

Consiliul Superior al Procurorilor va continua să examineze și alte ordine emise de procurorul general, Ion Munteanu, referitoare la interimatelor funcțiilor de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), precum și de șef al Procuraturii municipiului Chișinău.


Tot astăzi, Sergiu Russu a fost numit în funcția de adjunct al procurorului general al Republicii Moldova, în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor (CSP)

0
0
1
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?