COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Toate lucrurile rele au venit din Occident... (VIDEO)

9 mai. 15:00   Societate
2117 2

Astăzi ne lipsește mult din ceea ce a fost înainte, în perioada sovietică, ceea ce ar fi de dorit să păstrăm și să avem acum, iar majoritatea problemelor și problemelor au venit la noi din Occident.

De aceste cuvinte ale celebrului scriitor și satiric rus Mihail Zadornov își aduc aminte astăzi mulți internauți, transmite Noi.md.

Iată cel mai drag lucru pentru mine este că în perioada sovietică, și în tinerețea noastră, noi nu ne uitam cine și ce are mai mare. Prieteneam cînd era interesant și iubeam cînd ne îndrăgosteam, pentru poezii, dar nu pentru un restaurant scump. Și acum toate acestea au dispărut! Cuvintele onoare, demnitate...

Noi nu aveam pornografie, nu aveam cazinouri, nu aveam droguri, nu aveam SIDA. Totul a venit din Occident, totul la noi a venit de acolo.

Cred că unele minți ar putea alege ceea ce ar trebui să luăm din epoca sovietică, din trecut. Cine scuipă în trecut, își execută viitorul", a subliniat Mihail Zadornov într-unul din interviurile sale, fragmente din care sînt distribuite de internauți.Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽