COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7236

Moldova își va pierde suveranitatea, dacă Occidentul va obține puterea absolută în R.Moldova, spune Dodon

27 apr. 20:35   Politică
2591 12

Republica Moldova își va pierde suveranitatea, în cazul în care la alegerile parlamentare anticipate va cîștiga Occidentul. Există pericol că în țara noastră vor fi interzise partidele pro-moldovenești, care luptă pentru tradițiile și statalitatea Republicii Moldova.

Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

„Vor încerca să interzică toate partidele politice pro-moldovenești, așa cum se întîmplă în Ucraina. Nu vorbim acum doar de PSRM, dar și de alte formațiuni. Pot să pornească o campanie împotriva valorilor noastre tradiționale, împotriva familiei”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor a precizat că pentru a păstra aceste tradiții seculare, PSRM va propune o inițiativă legislativă de modificare a Constituției pentru a interzice căsătoriile dintre persoanele de același gen, dar și răspundere penală pentru promovarea acestui fenomen. Dodon a amintit că în Rusia și Ungaria deja au fost aprobate astfel de inițiative legislative.

Totodată, președintele PSRM spune economia națională va fi afectată, dacă Occidentul va prelua toată puterea în stat, deoarece toate procesele socio-economice vor fi dictate de FMI și Banca Mondială


„Republica Moldova își va pierde suveranitatea”, a conchis Igor Dosdon, liderul PSRM.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽