Transnistria stiri: 1395
Eurovision stiri: 502

Moldova își va pierde suveranitatea, dacă Occidentul va obține puterea absolută în R.Moldova, spune Dodon

27 apr. 2021,, 20:35   Politică
3794 12

Republica Moldova își va pierde suveranitatea, în cazul în care la alegerile parlamentare anticipate va cîștiga Occidentul. Există pericol că în țara noastră vor fi interzise partidele pro-moldovenești, care luptă pentru tradițiile și statalitatea Republicii Moldova.

Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

„Vor încerca să interzică toate partidele politice pro-moldovenești, așa cum se întîmplă în Ucraina. Nu vorbim acum doar de PSRM, dar și de alte formațiuni. Pot să pornească o campanie împotriva valorilor noastre tradiționale, împotriva familiei”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor a precizat că pentru a păstra aceste tradiții seculare, PSRM va propune o inițiativă legislativă de modificare a Constituției pentru a interzice căsătoriile dintre persoanele de același gen, dar și răspundere penală pentru promovarea acestui fenomen. Dodon a amintit că în Rusia și Ungaria deja au fost aprobate astfel de inițiative legislative.

Totodată, președintele PSRM spune economia națională va fi afectată, dacă Occidentul va prelua toată puterea în stat, deoarece toate procesele socio-economice vor fi dictate de FMI și Banca Mondială


„Republica Moldova își va pierde suveranitatea”, a conchis Igor Dosdon, liderul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?