COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 847 840 INFECTAȚI 325 526(+1568)   TRATAȚI 305 068     DECESE 7459(+35 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7672

Țara are nevoie de stabilitate și de o direcție clară. Opinie

12 iul. 16:30   Societate
2307 0

Pentru Moldova, după alegerile parlamentare, este extrem de important să dăm dovadă de înțelepciune, calm, să stabilizăm situația și să construim un vector clar al mișcării.

Această opinie a fost exprimată de către președintele Societății de Cultură greacă în Moldova "Eleftheria" Vladimir Yaniev, vorbind în programul "Mecanism de acțiune cu Elena Levitskaya Pakhomova" pe NTV-Moldova canalului TV, rapoarte Noi.md.

Această opinie a fost exprimată de către președintele Societății Culturii grecești în Moldova "Eleftheria", Vladimir Ianiev, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

El a spus că ar recomanda cu atenție tuturor celor care subminează situația la nivel național să înțeleagă un lucru simplu: indiferent de cine va cîștiga următoarele alegeri parlamentare, partea care pierde nu va pleca, nu va zbura pe Marte, va fi aici, precum și cei care au votat pentru ei.

"Această luptă veșnică pe baricade, de regulă, se termină cu oamenii obosiți. De aceea este importantă o atitudine pozitivă, o atitudine atentă. Este important să ne auzim reciproc, să încercăm să ne înțelegem reciproc, nu componenta emoțională, ci esența, ceea ce spunem. Deoarece de acest lucru depinde înțelegerea reciprocă și conviețuirea noastră. În general, sîntem cetățeni ai acestei țări. Țara nu are nevoie de certurile noastre, nu o clarificare a relațiilor, trebuie să ne asigurăm că copiii noștri vor trăi mai bine decît noi, că vom stabiliza situația, vom construi un vector clar de mișcare, este important să păstrăm ceea ce a fost bun înainte și să construim alte lucruri noi", a spus președintele Societății de Cultură greacă în Moldova "Eleftheria".


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽