COVID-19 în MOLDOVA

Stoianoglo spune că nunta fiului lui Chicu a intrat în vizorul procuraturii

Stoianoglo spune că nunta fiului lui Chicu a intrat în vizorul procuraturii

„Am fost sesizați…vom veni cu soluții”. Asta a spus astăzi procurorul general, Alexandru Stoianoglo, întrebat de jurnaliști dacă Procuratura investighează sub vreun aspect nunta fiului premierului Ion Chicu, care s-a jucat vineri, 28 august, în plină pandemie de coronavirus.

„Am fost sesizați despre acest fapt, vom examina acest caz și vom veni cu soluții în vigoare. Cer scuze, dar am rugat ca întrebările să fie pe subiectul ridicat astăzi de mine!”, a spus scurt șeful Procuraturii Generale într-un briefing de presă.


După nunta fiului prim-ministrului, consilierul municipal, membru al Platformei DA, Ruslan Verbițchi a depus un denunt la Procuratura Generală.

O sesizare similară a făcut la Procuratură și deputatul PAS, Radu Marian. Parlamentarul cere anchetarea premierului Ion Chicu. Marian a mai sesizat, de asemenea, MAI și Poliția.

De cealaltă parte, Ion Chicu spune că nu a fost vorba despre o nuntă, ci despre un eveniment privat în sînul familiei.

Cu o reacție a venit și șeful ANSP, Nicolae Furtună care a spus că nu este specialist în nunți și cumătrii

”Comisia Națională de Sănătate Publică a aprobat felul de evenimente care sînt permise, acolo sînt excluse nunțile și cumătriile cu participarea a nu mai mult de 50 de persoane și lucrul acesta a fost făcut cu un pressing enorm atît din partea populației, cît și din partea industriei. Care e diferența dintre nuntă și cumătrie… nu sînt eu cel care trebuie să vă spună. Nunta e cu mireasă și mire, cumătria e cu nași și lăturași, mai în glumă mai în serios”, a precizat Nicolae Furtună.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load