X 

Start celei de-a doua runde de audieri pentru un fotoliu la CSM

27 oct. 2022,, 14:58   Societate
1645 0

Comisia Pre-Vetting desfășoară joi, 27 octombrie, o nouă rundă de audieri a candidaților care pretind la un fotoliu în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Primul în fața membrilor Comisiei Pre-Vetting a apărut Vitalie Stratan de la Judecătoria Chișinău, transmite tv8.md.

„Primul candidat la funcția de membru în CSM audiat astăzi de Comisia Pre-Vetting este Vitalie Stratan. Audierile au loc în contextul procesului de evaluare financiară și etică a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor, în conformitate cu Legea nr. 26/2022”, informează Comisia.

Următorii candidați care urmează a fi intervievați to astăzi sînt Iurie Bejenaru și Anatolie Țurcan de la Curtea Supremă de Justiție.

Aminti că audierile vor continua și vineri, 28 octombrie, cînd alți trei magistrați urmează a fi audiați. Este vorba de Angela Bostan de la Curtea de Apel Chișinău, Sergiu Osoianu de la Judecătoria Strășeni și Vladislav Holban de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?