TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Slusari a sesizat Procuratura Generală

Slusari a sesizat Procuratura Generală

Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari solicită informații cu privire la privatizarea cantinei Guvernului și a spațiilor din clădirea Casei Presei.

În acest sens, deputatul a transmis o solicitare Procuraturii Generale și cheamă la discuții persoanele care au avut de pătimit ca să vorbească despre presupusul atac raider.

"Am avut o discuție interesantă cu mai mulți oameni de afaceri. După asta am decis să solicit informația suplimentară și importantă pe acest dosar. Sînt foarte curios dacă pe obiectele sus-menționate a fost pus sechestru în scopul neadmiterii re-vînzării acestora. Sper foarte mult că Procuratura va oferi detalii cum au fost presați mai mulți chiriași din Casa Presei în toamna anului 2018 de către un funcționar din Cancelaria de Stat să renunțe de contractele de locațiune. Era necesar ca alte firme interpuse să închirieze aceste spații pentru privatizarea ulterioară la prețuri derizorii. Ceea ce și s-a întîmplat în 2019. Chem pe toți comercianți, care au suferit în urma acestui atac raider să vorbească deschis. Țara încă nu este eliberată plenar, dar deja puteți vorbi fără frică. Coordonatorul nu se mai întoarce", a scris într-un mesaj pe facebook Slusari.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load