COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Se întîmplă în Moldova: Un bilet la avion, egal cu un bilet de tren

8 mai. 2019,, 11:20   Societate
4962 0

2300 de lei – atît a plătit un moldovean pe un bilet, dorind să ajungă zilele trecute cu trenul de la Chişinău pînă în capitala Rusiei.

Într-un mesaj ajuns pe adresa redacţiei noastre, un cititor al portalului de ştiri Noi.md spune că circulă destul de des cu ruta Chişinău - Moscova şi mare i-a fost mirarea cînd, în toiul sărbătorilor de Paşti, preţul biletului a crescut cu peste 300 de lei, ajungînd să coste cît un bilet la avion.

"Sărbătorile de Paști și ale lunii mai încă nu s-au terminat, dar Calea Ferată a Moldovei a și oferit un "cadou" pasagerilor - o creștere neașteptată a prețurilor la bilete, care este și una substanțială - pînă la 300 lei. Acum, pentru a călători cu trenul de la Chișinău la Moscova, va trebui de plătit mai mult de 2.300 de lei, ceea ce depășește chiar și prețul unui bilet la avion", se arată în mesajul cititorului nostru.

Contactaţi pentru o reacţie, reprezentanţii Căii Ferate din Moldova au spus că nu sînt la curent cu astfel de modificări, menţionînd că vor reveni ulterior cu o reacţie, lucru care nu s-a întîmplat pînă la moment.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X