AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 911
Criza energetică stiri: 738
Preşedintele stiri: 3208

Sandu a discutat cu locuitorii din satele Mingir și Voinescu

13 ian. 21:52   Societate
4939 5

Președinta Maia Sandu s-a întîlnit astăzi, 13 ianuarie cu oamenii din satele Mingir și Voinescu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sandu a scris că a discutat cu localnicii despre investițiile necesare în cele două localități. A fost abordată și situația micilor antreprenori, precum și formele de susținere a acestora pentru crearea locurilor de muncă în sate. La fel s-a discutat și despre finanțarea școlilor și situația profesorilor din mediul rural.

„Am răspuns la întrebările cetățenilor – despre reforma justiției, despre sistemul de pensii și pensia anticipată, aprobată de curînd, despre necesitatea de a reforma programul de ajutor social, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Le mulțumesc oamenilor de acolo pentru primirea călduroasă. M-am bucurat că le pot aduce o veste bună – ieri Guvernul a aprobat 46 de proiecte de dezvoltare regională, cu un cost total de 1,5 miliarde de lei, între care și proiectul de construcție a apeductului magistral Sărata-Răzești-Voinescu-Mingir”, a scris Maia Sandu.

Maia Sandu a mai discutat cu cetățenii și despre criza energetică, creșterea prețurilor și noul val al pandemiei care a început. La finalul întîlnirilor, președinta a fost colindată de cîțiva copii din cele două localități.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав