COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 555
Coronavirus stiri: 7951

Rusia a dăruit Moldovei peste 4 mii de manuale

27 noi. 2021,, 08:00   Societate
11422 1

Peste 4 mii de manuale rusești și metodologice pe diverse teme pentru școlile corecționale au fost transferate instituțiilor de învățămînt relevante din regiunea Transnistria din Moldova.

Ajutorul umanitar a venit din Rusia. Acesta a fost distribuit în Centrul de contact PSU prin interacțiune cu Rossotrudnichestvo, transamite Noi.md .

Nikolai Juravlev, coordonator de proiecte RCNC în Transnistria, a subliniat faptul că a început sprijinul sistematic acordat instituțiilor de învățămînt din Transnistria în ceea ce privește asigurarea cu manuale rusești.

Directorul internatului de corecție din satul Glinnoe, Angela Coschina, și-a exprimat recunoștința față de reprezentanța Rossotrudnichestvo. Ea a menționat că manualele primite vor deveni un adevărat ajutor pentru copiii cu dizabilități în dobîndirea de cunoștințe.

Ajutorul umanitar cu literatura educațională pentru școlile primare, secundare și liceale a fost livrat instituțiilor corecționale din Transnistria. Un alt lot se așteaptă înainte de sfîrșitul anului calendaristic.


0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X