COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Roșca, despre "plandemie": "Ne aflăm la marginea unei prăpastii"

4 mar. 12:40   Societate
2985 6

Analistul și publicistul Iurie Roșca, în noul său mesaj video, a îndemnat cetățenii să nu se vaccineze împotriva coronavirusului, indiferent de țara de producere a acestora. Căci această infecție este un produs de laborator al forțelor globaliste, creat pentru a distruge majoritatea locuitorilor planetei noastre. Deoarece în acest fel oamenii sînt pregătiți pentru eliminarea totală și apoi vor fi uciși încet și metodic, a spus Iurie Roșca.

"Ne pregătesc pentru eliminarea totală. Pur și simplu ne vor ucide încet și metodic. Da! Virusul există. Dar această infecție este un produs de laborator al forțelor globaliste pentru distrugerea majorității locuitorilor planetei noastre", a spus analistul și publicistul.

El a rugat oamenii să-l creadă, ca pe o persoană cu experiență, care citește în patru limbi, și care timp de un an, începînd cu luna martie 2020, nu a făcut nimic altceva decît să investigheze cauzele profunde ale acestei operațiuni speciale, care se numește pandemia COVID-19 sau, cum o numesc jurnaliști occidentali, "plandemia" - adică o pandemie plănuită.

"Aceasta este o armă biologică îndreptată împotriva umanității. Și problema constă în faptul că nici măștile, nici testele, nici vaccinurile nu ne salvează nicicum de această infecție. Dimpotrivă, masca, testele și vaccinurile vor inocula această boală dacă nu o aveți. Dar dacă o aveți, vor agrava toate consecințele bolilor sau problemele permanente de sănătate", a spus Iurie Roșca.

El a menționat că are mulți prieteni-medici și știe că mulți oameni mor, mulți suferă, iar cei care supraviețuiesc rămîn adesea cu consecințe foarte grave.


"Ei pierd memoria, au probleme cu sistemul cardiovascular, au probleme cu articulațiile, toate bolile doar se agravează. Nu uitați că acesta este doar primul episod. Că acesta va fi urmat de a doua, a treia, a patra, a cincea vaccinare pînă la distrugerea noastră totală. Nu există nicio diferență semnificativă între vaccinuri. Nu credeți în propagandă!", a Roșca.

"Are loc eliminarea noastră totală. Nu uitați că globaliștii ne-au pregătit o moarte universală. Aproximativ 6 miliarde de oameni ar trebui să dispară de pe fața pămîntului în ultimii ani. Înțeleg că acest lucru este greu de crezut, mai ales de către cei care nu prea se îndeletnicesc cu citirea serioasă și profundă, cu studierea, nu stau în biblioteci, nu urmăresc cursul evenimentelor istorice, și nu numai de la televizor, din filme, dar căutînd în biblioteci, în fonduri secrete, înțelegînd esența secretă și invizibilă a evenimentelor care au loc. Dar acest lucru, din păcate, este adevărat. Vom putea supraviețui numai în măsura în care vom rezista și vom rezista activ", a spus Iurie Roșca.

"Băieți, prieteni, frați! Sîntem cu toții ortodocși, poporul unit al Moldovei, moldoveni, ruși, găgăuzi, bulgari și țigani - marea majoritate a țării noastre este ortodoxă. Toți ceilalți sînt adepți ai altor religii minoritare, dar sînt și ei creștini. În Moldova practic nu există atei. Oare îl vom trăda pe Dumnezeul nostru, Isus Hristos, și ne vom permite să fim injectați cu această otravă, să fim uciși cînd El ne-a dat viață? Oare nu avem curajul să spunem ”Nu!" și să aruncăm televizorul și să căutăm informații alternative în mass-media alternative, pe Internet, bloguri video, site-uri web. Avem o mulțime de site-uri, cercetători, analiști, medici, oameni de știință foarte buni, serioși care spun că este vorba despre un război biologic total al mafiei globaliste, a sataniștilor împotriva întregii umanități", a spus analistul și publicistul Iurie Roșca.

"Sînt gata să renunț la statutul meu de persoană publică, la oraș, să merg la sat, să tai lemne, să sap în grădină, să-mi fac rost de mîncare prin forțele proprii, dar nu mă voi lăsa niciodată să cobor pînă la un asemenea nivel încît să fiu injectat cu această otravă pentru a-mi schimba conștiința, să mi se introducă un cip, apoi să fie controlat prin rețelele 5G. Aceasta nu e o glumă! Ei pregătesc un control total asupra umanității. Toți cei care vor supraviețui vor deveni sclavi într-un lagăr de concentrare digital. De aceea renunțați la toate vaccinurile. Ele toate sînt la fel de mortale. Situația este alarmantă. Este fără precedent. Ne aflăm într-adevăr la marginea unei prăpastii, dar atunci cînd are loc o adevărată criză profundă care afectează întreaga umanitate, bărbații adevărați ar trebui să facă un pas înainte și să spună ”nu” și să-și cîștige drepturile civile și politice", a concluzionat analistul și publicistul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X