COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Iurie Roșca: Cetățenii trebuie să aibă dreptul să renunțe la vaccinuri

14 sep. 2020,, 09:30   Societate
3850 1

Credincioșii și cetățenii capabili să primească credința, indiferent de alegerea lor civilizațională și a simpatiilor geopolitice, trebuie să-și păstreze demnitatea, să nu creadă în "miracolul" vaccinurilor împotriva COVID-19 și să renunțe la vaccinare, deoarece după primirea acestor vaccinuri, după un timp oarecare ei ar putea muri de bolile introduse în aceste vaccinuri.

De această părere este analistul și publicistul moldovean, Iurie Roșca, în cadrul emisiunii "Confesiunile unui optimist creștin”, atrăgînd din nou atenția la planurile, în opinia sa, viclene ale guvernului tainic mondial de a efectua vaccinarea totală, violentă, obligatorie la nivel global, pentru prima dată în istoria omenirii, transmite Noi.md.

"Supunerea și fanatismul sînt garanția sinuciderii", a menționat Iurie Roșca, subliniind că fanatismul este un lucru dăunător.

"Una este să fii loial culturii ruse, Rusiei, civilizației ruse, să ai simpatii geopolitice, și alta este să aplauzi orbește, fanatic tot ce se întîmplă în Rusia, cu atît mai mult să încurci Rusia, poporul rus, cultura rusească, civilizația rusă, istoria rusă cu actuala administrație rusă. Acest amestec de planuri este foarte periculos nu doar pentru politicienii noștri, dar și pentru o parte destul de mare a societății noastre, care au o simpatie simpatie față de Federația Rusă", a subliniat analistul și publicistul.

Potrivit lui, în tabăra "eurofanaticilor" domnește același punct de vedere, dar acolo sînt gata, dimpotrivă, în perioada de vîrf, să accepta vaccinul, dar numai dacă va fi produs în SUA sau Uniunea Europeană, deoarece au încredere orbește în Occident.


El și-a exprimat nedumerirea față de faptul că atât rusomanii, cât și occientomanii sînt gata să accepte vaccinul împotriva COVID-19, împreună cu copiii lor și să-i sacrifice, fără a-și dea seama cît este de dăunătoare, că este vorba despre o nouă generație de vaccinuri, despre încercarea de a cipa prin vaccinarea întreaga populație.

"Toți oamenii informați înțeleg că vaccinul nu poate fi produs rapid, în cîteva luni. Un vaccin mai puțin dăunător, mai mult sau mai puțin aprobat și testat are nevoie de 7-10 ani pentru a trece toate controalele. Cu toate acestea, mulți aplaudă deja anunțul că Rusia a creat un vaccin împotriva COVID-19. S-a împlinit visul tovarășului Hrușciov de a ajunge din urmă și de a întrece America.

Analistul și publicistul i-au îndemnat pe cei care nu și-au pierdut credința în Dumnezeu și nu au uitat drumul spre biserică, în nici un caz, să nu permită să fie împunși ei sau copiii lor cu ceva…

Potrivit lui, cetățenii credincioșii nu trebuie să-și piardă timpul și nu ar trebui să se bazeze pe politicienii din Occident sau din Rusia, ci să se bazeze pe Dumnezeu, pe curajul propriu, pe hotărîrea și dorința de a respinge semnul fiarei - vaccinul, să nu-l accepte și să-și păstreze sănătatea și demnitatea, chiar dacă vor fi alungați, vor rămîne fără muncă, iar copiii lor vor fi excluși din școală, deoarece în cazul administrării vaccinului, potrivit lui Iurie Roșca, ei ar putea, după un timp oarecare după administrarea vaccinului, să moară de boli introduse prin aceste vaccinuri mortale..

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X