REŢETA ZILEI: Crap în făină de porumb

REŢETA ZILEI: Crap în făină de porumb

Mod de preparare:

Crapul se curăţă şi se taie felii, se presară cu sare şi piper, se trece prin făină de porumb, se rumeneşte în ulei călit şi se coace la cuptor pînă este gata. Peştele se serveşte cu ceapă pane, "urs" din mămăligă cu brînză şi cu mujdei.

Prepararea cepei pane: Ceapa se taie inele, se trece prin faină de grîu şi se prăjeşte într-o cantitate mare de ulei călit.

Ingrediente:

1 crap mijlociu,

½ pahar făină de porumb,

½ pahar ulei,

sare,

piper negru măcinat.

Pentru ceapă pane:

1 ceapă,

1 lingură făină de grîu,

½ pahar ulei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load