X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Remanieri de cadre în mai multe Sectoare ale Poliției de Frontieră

19 aug. 2021,, 11:03   Societate
2781 0

„Poliţia de Frontieră va fi formată de o echipă de oameni onești, integri, responsabili și care vor să muncească în interesul cetățeanului și al statului Cei care vor submina activitatea instituțională și vor continua să se implice în diferite ilegalități frontaliere, vă asigur că vor fi atrași la răspunde” este mențiunea șefului Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi în cadrul unor vizite în teritoriu.

Potrivit unui comunicat de presă, ca urmare a verificărilor pe linia activității de frontieră, dar și a anchetelor de serviciu, inițiate pe numele unor angajați ai Poliției de Frontieră, au fost dispuse remanieri la nivel de management.

Astfel că, Sectoarele Poliției de Frontieră Costești, Cahul și Giurgiulești-Galați de ieri s-au ales cu noi șefi interimari, însă subordonarea directă ai acestora va fi la șeful Poliției de Frontieră. Interimatul este asigurat de tineri specialiști, cu experiență și fără abateri disciplinare în cadrul instituției.

”Precizăm că punerea în mișcare a tuturor acțiunilor de cercetare a faptelor ilegale comise de catre angajații pe care există bănuială rezonabilă de implicare în diferite activități infracționale, nicidecum nu va încălca principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în nota emisă presei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав