COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Programul național de reabilitare a drumurilor va continua

Programul național de reabilitare a drumurilor va continua pe termen mediu, indiferent de situația economică, a declarat premierul Ion Chicu, după ședința de luni de la Președinție.

Șeful Guvernului a anunțat că toate lucrările de reparație a drumurilor atît naționale, cît și locale se desfășoară conform graficului stabilit anterior. ”Din ce ne asigură reprezentanții ASD, de la companiile care au cîștigat aceste licitații, în condițiile cît se păstrează timpul favorabil, pînă la începutul lunii noiembrie, aceste lucrări vor fi îndeplinite”, a spus Chicu.

Premierul a vorbit din nou despre calitatea lucrărilor efectuate și a atras atenția că acolo unde nu se vor respecta standardele de construcție a drumurilor banii nu vor fi achitați.

”În acest an nu avem un număr mare de semnale că sînt întrebări față de calitate, deși unele sînt. Încă o dată vreau să mulțumesc primarilor care s-au angajat activ în acest proces, ne informează cînd apar probleme cu calitatea și îi îndemn și pe ceilalți atunci cînd vedeți unele devieri de la standardele de calitate să ne atenționați”, a declarat premierul.

În prezent, Guvernul elaborează proiecte tehnice pentru reparația a noi sectoare de drumuri pentru anul viitor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load