X 
Eurovision stiri: 491
Transnistria stiri: 1303

Procurorul general spune că nu știe unde se află Platon și Cavcaliuc

20 sep. 2021,, 13:13   Societate
3380 0

Răspunzînd la întrebările jurnaliștilor, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, spune că nu știe unde se află Veaceslav Platon, transmite Noi.md cu referire la n4.md.

Într-o conferință de presă, șeful Procuraturii a precizat că Platon este dat în căutare în dosarul care se află pe rol în instanța de judecată, dar ar fi cazul să fie dat în căutare internațională de către instanța de judecată prin intermediul Ministerului Justiției.

Cît despre dosarul pentru huliganism, intentat în privința liderului Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, Alexandr Stoianoglo a spus că acesta este finalizat. Mai rămîn niște proceduri formale, după care va fi expediat în judecată. Și despre Cavcaliuc, Alexandr Stoianoglo spune că nu cunoaște unde se află. De pe rețelele de socializare, cunoaște că acesta și-a deschis o companie.

Biroul național Interpol a transmis secretariatului general al Organizației Internaționale a Poliției Criminale Interpol din Lyon, Franța, o solicitare de dare în urmărire internațională a omului de afaceri Veaceslav Platon și a președintelui Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, ex-șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției. Deocamdată Biroul nu are un răspuns din Lyon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?