Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Cavcaliuc și-a deschis firmă în Anglia

3 sep. 2021,, 14:24   Societate
2801 3

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, și-a fondat o companie în Marea Britanie, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cavcaliuc vine cu un apel către jurnaliștii din R. Moldova care au scris despre compania lui, transmite Știri.md.

"Mulțumesc, presei din Republica Moldova, pentru publicitatea companiei mele din Marea Britanie. De obicei, unii din ei nu se sfiesc să ceară multe mii de € pentru a face publicitate, acum ceva sa schimbat la ei, fac gratis.

Vă mulțumesc, apreciez efortul și voluntariatul Dvs. Da, mi-am fondat companie în Marea Britanie și nu văd nimic rău în asta.

Toată viața am muncit, muncesc și în prezent și nu văd nimic rău în asta. Mai mult ca atît, am anunțat, nu o dată, că activez într-o companie internațională și activitatea mea curentă ține de mediul de afaceri.


Apropo, voi crea mai multe locuri de muncă în compania mea și ca prioritate voi angaja compatrioți de ai noștri din diasporă care sînt fără serviciu, oameni la care țin foarte mult, pentru că am simțit pe pielea mea, fiind copilul părinților lăsat acasă la o vîrstă fragedă nevoiți să meargă să muncească peste hotare.

Și da, din remitențele noastre trimise în Moldova ca și în cazul la alte sute de mii de persoane, inclusiv cum au făcut-o părinții mei muncind peste 20 de ani în străinătate, vom contribui la ridicarea economiei.

Voi veni încă o dată cu un apel către presă și unii răutăcioși, care îmi poartă de grijă.

Rog, să-mi respectați dreptul la viața privată și prezumția nevinovăției.

sînt om ca și toți oamenii, am și eu copii, părinți care nu sînt la prima tinerețe și uneori show-urile, știrile false sau cu titluri bengoase îi afectează negativ. Vă chem să avem bun simț și omenie", a scris Cavcaliuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?