X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1457

Procuratura, despre întîlnirea adjunctului Procurorului General cu un fost procuror

28 apr. 2021,, 10:04   Societate
2308 0

După ce, în spațiul public, au apărut cîteva secvențe video în care adjunctul Procurorului General, Ruslan Popov, apare împreună cu fostul procuror Boris Lupașcu, fapt care a stîrnit un val de controverse în spațiul public, Procuratura Generală vine cu unele precizări.

Astfel,potrivit instituției, Ruslan Popov și Boris Lupașcu se cunosc de mai mulți ani în condițiile în care au activat împreună în cadrul organelor Procuraturii, iar întîlnirea dintre cei doi de pe 25 aprilie 2021 de la o benzinărie a fost una accidentală.

„Interdicții limitative de comunicare între cei doi nu existau, or, la acel moment, Boris Lupașcu nu era parte a vreunei lucrări pendinte la Procuratură (petiție, proces penal sau cauză penală). Adresarea deputaților Litvinenco și Pîslariuc prin care solicitau examinarea pretinselor fapte de uzurpare a puterii de stat și tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate a fost recepționată la Procuratura Generală luni, 26 aprilie 2021, fiind dispusă examinarea celor invocate într-un regim prioritar”, se arată în mesajul Procuraturii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав