Precizările Poliției de Frontieră după ce o familie din Rusia s-a plîns că i-a fost interzisă intrarea în țară

23 mar. 11:31   Societate
4184 0

O familie de cetățeni ruși, formată din 3 membri, care a venit în Moldova pentru a efectua controlul consular în vederea repatrierii în Israel, susține că a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Mai exact, soțul, soția, dar și copilașul lor de 4 ani au venit în Republica Moldova din Rusia, prin Everan, însă polițiștii de frontieră le-a ridicat pașapoartele, transmite realitatea.md.

Femeia spune că nu au fost informați nici despre motivele refuzului, nici despre posibilitățile de a reveni la Erevan.

Poliția de Frontieră a comentat incidentul:

„Poliția de Frontieră amintește că la trecerea frontierei de stat nu sunt impuse restricții de circulație pentru anumite categorii de cetățenii. Astfel că, cetățenii străinii primesc refuz de intrare în Republica Moldova dacă nu întrunesc condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, în sensul că nu își pot justifica scopul călătoriei în Republica Moldova, neavînd documentele necesare. Conform procedurilor legale, toate persoanele care primesc refuz de intrare în Moldova sunt returnate în țara de pornire”.


Responsabilii mai spun că, potrivit datelor, în ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în Republica Moldova, pentru 34 de persoane s-a aplicat refuzul de autorizare a trecerii frontierei de stat.

3
1
0
1
45

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий