COVID-19 în MOLDOVA

Pompierii, în alertă: Mai multe maşini, făcute scrum noaptea trecută

Pompierii, în alertă: Mai multe maşini, făcute scrum noaptea trecută

În această noapte pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit de două ori pentru a stinge mai multe autoturisme cuprinse de flăcări.

Primul caz a fost înregistrat la ora 01:40 minute în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hîncești 142/2 din mun. Chișinău. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care, ajunși au stabilit că un automobil a fost cuprins de flăcări în timpul staționării.

Angajații IGSU au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp, iar focul a distrus circa 80% din automobil, afectînd parțial alte cinci autovehicule parcate în apropiere.


Totodată, pompierii au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu similar ce s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo 61/6 din mun. Chișinău.

Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:49 minute. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de intervenție. Conform datelor IGSU, 4 mașini cuprinse de flăcări în timpul staționării au afectat alte 3 autovehicule parcate în apropiere.

Pompierii au localizat arderea cître ora 03:33 minute. În urma incendiului, focul a distrus complet o mașină, iar alte 6 autoturisme au fost afectate parțial. În urma incendiilor nimeni nu a avut de suferit.

Toate circumstanțele și cauzele urmează a fi stabilite de specialiști.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load