COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Participarea transnistrenilor la alegeri: fără ordin nu este operaţiune

Participarea transnistrenilor la alegeri: fără ordin nu este operaţiune

Pe 20 octombrie, în cadrul alegerilor parlamentare noi organizate în circumscripția uninominală nr. 48 (Slobozia, Tiraspol și Bender), locuitorii Moldovei din regiunea transnistreană nu au avut o participare asemeni celei din cadrul parlamentarelor din februarie, curent, deoarece de această dată nu a existat un ordin de „creştere a răspunderii civile”.

Această opinie a fost exprimată în rețeaua de socializare de către cunoscuta prezentatoare TV Elena Leviţkaia-Pahomova, transmite Noi.md.

„Pentru mine, principala intrigă a fost dacă transnistrenii vor încerca să desfăşoare şi de data aceasta operațiunea întitulată „creşterea răspunderii civile. Dar fără ordin nu există operaţiune”, a scris ea.


„Chișinăul este incorigibil. Și problema ţine nu de turul doi, ci de cele zece la sută acumulate de semi-primarul de la Coloniţa. Cît despre Bălți, aceştia pot fi luaţi doar de o femeie cu coromîslă și caracter, care, în dezbateri, i-ar putea afuma una amatorului de băi şi a-l trimite ceva mai departe de aceste băi. Dă, oraș „cu concepte”. Trebuie să fie acceptat așa cum este”, a menţionat Elena Leviţkaia-Pahomova, împărtășind concluziile sale cu privire la rezultatele alegerilor locale generale organizate în ţară în ziua de 20 octombrie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load