X 

Părinții nu ar trebui să facă o tragedie din reușita școlară a copiilor. Opinie

3 oct. 08:13   Societate
3581 0

Părinții nu ar trebui să facă o tragedie dacă notele copiilor lor nu corespund așteptărilor, deoarece copiii pot oricum să reușească în viață și să atingă culmi, ei au nevoie doar de dragostea și încrederea părinților.

O astfel de opinie a exprimat expertul independent, fostul viceprim-ministru, fostul ministru al Economiei Moldovei, Alexandr Muravschi, pe pagina sa de socializare, relatează Noi.md.

El a menționat că unul dintre prietenii săi i-a arătat un anunț afișat la o școală primară din Florența, unde nepoata sa a terminat următorul trimestru:

"Dragi părinți. Astăzi veți primi carnetele de note ale copiilor dumneavoastră: știm că sperați ca notele să fie excelente. Dar nu uitați că printre elevii noștri se află un PICTOR care nu înțelege matematica, un MATEMATICIAN care nu este interesat de istorie și un SPORTIV căruia nu-i place engleza..... Dacă notele nu corespund așteptărilor dumneavoastră - nu faceți din asta o tragedie, pentru că copiii dumneavoastră în orice caz pot reuși în viață și atinge înălțimi. Tot ceea ce au nevoie este dragostea voastră și, în general - încredere".

"Gîndiți-vă la asta!!!", a îndemnat Alexandr Muravschi.


Amintim că informații bogate despre istoria Moldovei puteți găsi pe site-ul moldovenii.md. În secțiunea "Sîntem moldoveni", există informații despre limba moldovenească și de ce nu sîntem români.

4
1
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?