COVID-19 în MOLDOVA

O adolescentă din Vulcănești a dispărut de acasă: Poliția cere ajutor

O adolescentă din Vulcănești a dispărut de acasă: Poliția cere ajutor

O adolescentă de 16 ani a dispărut de acasă acum două zile și nu a mai dat de veste.

Acum, poliția cere ajutorul cetățenilor, iar cei care dețin informații despre locul aflării acesteia sînt îndemnați să se adreseze la cel mai apropiat sector de poliție sau la 112, scrie unimedia.info.

Inspectoratul de Poliție Vulcănești a inițiat căutările unei minore originare din Vulcănești, născută în anul 2004, care a părăsit domiciliul la data de 22 august 2020, în jurul orei 11:00, iar locul aflării acesteia nu se cunoaște.


Conform informațiilor disponibile, minoraRudenko E. poate fi în municipiul Chișinău. Este pentru prima oară cînd adolescenta pleacă de acasă.

Semne: constituţia corpului slabă; înălțime 165 cm; ochi verzi-căprui; păr lung, brunetă. La momentul dispariției minora purta un hanorac portocaliu, blugi de culoare gri închis și adidași albi.

Poliția solicită, în cazul în care dețineți informații despre locul unde se află minora, să informați Inspectoratul de Poliție Vulcănești sau să apelați la numerele de telefon: 112; 0-293-2-01-59; 0789 88 270; fax: + (373-293) 14-14-04.

De asemenea, puteți oferi informații anonim pe site-ul oficial al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia www.upatogagauzia.md, la „Caseta de încredere electronică”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load