COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nu toți învățătorii din școli fac acest lucru...

Nu toți învățătorii din școli fac acest lucru...

Nu toți învățătorii din Moldova îndeplinesc indicațiile conducerii Ministerului Educației, Culturii și Cercetării de a da elevilor teme pentru acasă în perioada vacanței forțate și de a menține o legătură strînsă cu părinții lor pentru a fi la curent cu starea de sănătate a copiilor.

Potrivit internauților, mulți profesori nu transmit teme pentru acasă copiilor și nu manifestă interes pentru ceea ce fac, cu cine stau acasă și așa mai departe. transmite Noi.md.

Secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Anatol Topală, a declarat, anterior, că, în perioada vacanței forțate, toți profesorii vin la serviciu, mențin legătura cu părinții elevilor și primesc în mod regulat informații despre starea de sănătate a copiilor, le dau temele și recomandări despre măsurile de bază, dar importante de precauție în situația actuală cu coronavirusul.


”Toate cadrele didactice sînt la locul de muncă. Li s-a dat instrucțiuni să aibă întotdeauna informații despre sănătatea elevilor, să le dea aumite ocupații copiilor în perioada întreruperii forțate a învățăturii, să le dea teme pentru acasă. Le-am dat îndrumări profesorilor să vorbească cu copiii și părinții lor despre faptul că elevii ar trebui să stea mai mult acasă, să nu iasă afară, să evite zonele aglomerate, să folosească cele mai elementare, dar importante, măsuri de precauție, să se spele cît mai des pe mîini etc. Toți copiii trebuie să fie sub supraveghere strictă. Învățătorii trebuie să păstreze în permanență legătura cu toți elevii, părinții, să știe ce fac copiii acasă, cine și cum îi supraveghează", a menționat Anatol Topală.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load