X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 580
Preşedintele stiri: 3732

Moldova și SUA vor lupta împotriva manipulării externe

18 sep. 16:50   Societate
1406 2

Republica Moldova și Statele Unite au semnat un Memorandum de înțelegere privind contracararea manipulării informaționale externe.

Despre acest lucru a anunțat Ambasada SUA la Chișinău, menționînd că acest document a fost semnat luni de Emisarul Special și Coordonatorul Centrului de Angajament Global al Departamentului de Stat (GEC), James Rubin, și Secretarul General al Cancelariei de Stat a Republicii Moldova, Artur Mija.

”Statele Unite ale Americii sunt mîndre să încheie un parteneriat oficial cu Republica Moldova în vederea contracarării manipulării informaționale externe. Astăzi, Emisarul Special și Coordonatorul Centrului de Angajament Global al Departamentului de Stat (GEC), James Rubin, și Secretarul General al Cancelariei de Stat a Republicii Moldova, Artur Mija, au semnat un Memorandum de înțelegere privind contracararea manipulării informaționale externe. Împreună, ne angajăm să colaborăm pentru a consolida reziliența și a reduce impactul manipulării informaționale externe”, se menționează în comunicatul Ambasadei SUA în Republica Moldova.

1
0
0
0
26

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0