X 
Cazul Șor stiri: 594

Ministerul Justiției a semnat ordinile cu privire la încetarea activității a doi notari

2 aug. 15:00   Societate
1575 0

Ordinile Ministerului Justiției cu privire la încetarea activității a doi notari din Ungheni și Călărași au fost publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit ordinului, se încetează activitatea notarului Galia Balaban (teritoriul de activitate mun. Ungheni) în baza cererii personale, cu radierea acestuia din Registrul de stat al notarilor. În termen de 15 zile de la data aducerii la cunoștință a prezentului ordin, notarul Balaban Galia va prezenta Ministerului Justiției dovada ce confirmă distrugerea ștampilei, iar în termen de 3 zile va asigura transmiterea către Camera Notarială a legitimației de notar, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Notarul vizat în termen de o lună de la data aducerii la cunoştinţă a prezentului ordin, va transmite, printr-un act de predare-primire, arhiva activităţii notariale, spre păstrare şi gestiune notarului Stela Tatian.

Printr-un alt ordin al Ministerului Justiției, se încetează activitatea notarului Zinaida Șcerbacova (teritoriul de activitate raionul Călărași) în baza cererii personale, cu radierea acestuia din Registrul de stat al notarilor.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?