Criza energetică stiri: 1754
Cutremure stiri: 301
Eurovision stiri: 417

Mesajul lui Dumitru Udrea, după ce și-a anunțat demisia

23 noi. 2022,, 13:20   Societate
3000 0

Dumitru Udrea, deja fost secretar general al Guvernului, a venit cu un mesaj, imediat după ce și-a anunțat demisia. Acesta spune că este mulțumit de activitatea pe care a avut-o aproape un an la Guvern și susține că se va dedica în continuare bunăstării țării.

„Acum aproape un an, am acceptat invitația Prim-ministrei Natalia Gavrilița pentru funcția de Secretar general al Guvernului pentru o perioadă de cel mult șase luni. Am acceptat această nouă provocare profesională pentru a contribui la un viitor mai bun al țării mele și a fi alături de echipa guvernamentală prin inițierea unor procese importante pentru dezvoltarea europeană a Republicii Moldova. Cu dedicație și responsabilitate, am rămas însă în funcție până astăzi, muncind alături de colegii din Cancelaria de Stat.

În acest an, împreună ne-am implicat și în situațiile dificile de criză continuă cu care se confruntă țara. Gestionarea crizei refugiaților din Ucraina în prima lună de război, legislație armonizată cu cea a Uniunii Europene, autorități pregătite pentru procesul de aderare la UE, politici publice naționale și viziunea strategică pe termen mediu și lung, pregătirea și organizarea ședințelor Guvernului, reforma administrației publice, funcționari publici mai profesioniști, promovarea drepturilor omului, cooperarea cu societatea civilă și participarea diasporei la viața economică, socială și culturală a țării au fost priorități la care am lucrat întregul an cu scopul dezvoltării durabile a Republicii Moldova și o viață mai bună a cetățenilor.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără implicarea necondiționată a colegilor din Cancelaria de Stat și fără suportul partenerilor de dezvoltare și a membrilor Guvernului pentru care vă mulțumesc.

Sînt încrezător că drumurile noastre se vor intersecta în viitor, iar eu mă voi dedica în continuare bunăstării țării mele”, este mesajul lui Dumitru Udrea.


Dumitru Udrea are 44 de ani și a deținut funcția de secretar general al Guvernului din anul 2021. Anterior, acesta a activat în calitate de manager de proiect la PNUD. La fel, în anul 2019, a deținut funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor.

0
1
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий