COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Mass-media: Odessa nu este încă pregătită să-și deschidă plajele

17 iun. 11:45   Societate
1888 2

Odessa, care este una dintre cele mai populare destinații pentru vacanța de vară în rîndul locuitorilor din Moldova, nu este încă pregătită să-i primească corespunzător pe plajele sale pe localnici, precum și pe turiștii străini.

O astfel de concluzie poate fi trasă din informațiile mass-media din Odessa, potrivit cărora doar șase dintre cele 77 de plaje din Odessa au primit pașapoarte precum că sînt pregătite pentru sezon, relatează Noi.md.

După cum scrie odessa.online, de la Întreprinderea Municipală "Побережье Одессы" au fost transmise spre semnare la Departamentul de Ecologie și dezvoltare recreativă 65 de pașapoarte de plaje închiriate și 12 - municipale.

Acest document indică faptul că zona de pe litoral este gata și corespunde tuturor normelor privind deschiderea pentru sezonul estival. Din acest număr, doar șase plaje funcționează în prezent cu un astfel de pașaport. Despre acest lucru s-a discutat în cadrul unei ședințe la Primăria din Odessa.

"Am trecut pe la toate adresele, am verificat documentele de titlu, schemele, drenajul și alimentarea cu apă, contractele MSW, captarea uleiului și grăsimilor. Nu ne-au fost prezentate astfel de informații. De aceea noi așteptăm aceste informații și, de îndată ce le vom primi, vom fi gata să emitem pașapoarte", a declarat Alexandr Tishchenko, șeful Departamentului de Ecologie și dezvoltare recreativă.
"Nu trebuie să lungiți - dați răspunsuri clare. Ați dat șase pașapoarte, iar celealte stau. Trebuie să răspundeți de ce nu ați dat aceste sau alte aprobări și din ce motive. Aceasta este responsabilitatea dvs. Atunci cînd unei plaje nu i se eliberează pașaport, cei care o deservesc vor fi trași la răspundere prin lege. Cînd ați ieșit să verificați, veți răspunde și în fața locuitorilor din Odessa, și conform legii. De ce pe plajă nu există canalizare, drenaj și multe alte puncte. Răspundeți la întrebări mai exact. Pregătiți aceste răspunsuri", a declarat primarul Odessei, Ghenadii Trukhanov.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽