COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6638

La un pas de a fi strivit: Un bărbat a încercat să dezmembreze un autocamion vechi

22 iul. 12:54   Societate
944 0

Un bărbat din municipiul Bălți a fost spitalizat, cu un picior vătămat, după ce un camion vechi s-a prăbușit peste acesta. Potrivit medicilor, starea pacientului este stabilă.

Incidentul a avut loc ieri. Bărbatul este angajat în cadrul uzinei de beton din Bălți. Acesta a ieșit de pe teritoriul fabricii și s-a dus să dezmembreze un autocamion vechi, de pe un teritoriu adiacent. Muncitorul a sprijinit camionul cu un buștean și s-a băgat sub el pentru scoate fiarele.

„La un moment dat, bușteanul a dedat, iar camionul a căzut peste bărbat și i-a strivit piciorul. Muncitorul a avut noroc de doi trecători, care mergeau prin preajmă, cu bicicletele și au auzit strigătele de ajutor. Aceștia au alertat salvatorii, care și l-au descarcerat pe bărbat”, a spus pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție din Bălți, Svetlana Talpă.

„Pentru a debloca victima, la fața locului a intervenit un muncitor cu un tractor cu cupă, cu ajutorul căruia a fost ridicat autocamionul, iar victima a fost scoasă de sub acesta. Camionul nu era unul funcțional, iar bărbatul ar fi încercat să scoată niște piese din metal”, a adăugat Talpă.

Bărbatul a fost spitalizat.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽