COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La ce etapă se află programul „Drumuri bune” și cînd va fi încheiat

La ce etapă se află programul „Drumuri bune” și cînd va fi încheiat

Șeful statului Igor Dodon spune că finanțarea destinată implementării proiectului Drumuri Bune nu va fi în niciun caz întreruptă.

El a precizat acest lucru, după ce unii cetățeni și-au exprimat îngrijorarea că sumele alocate reparației drumurilor ar putea fi transferate agricultorilor, pe fondalul situației critice din acest sector.

"Vreau să vă asigur că noi vom face tot posibilul ca Progrmaul Drumuri bune să fie implementat pînă la sfîrșit în acest an. În cazul a 80 la sută din localități, acordurile au fost semnate și au început sau urmează să înceapă lucrările. În 30 la sută din sate proiectul a fost finalizat deja", a spus Dodon.


Potrivit lui, pînă la sfîrșitul lunii octombrie, dacă timpul va permite, ar putea fi închieate lucrări de reparație a drumurile în fiecare localitate din țară.

"Fiecare sat primește de la un miloan de lei în sus, este o sumă enormă care marea majoritate a localităților nu au văzut-o niciodată", a subliniat Dodon.

Totodată, el a dat o apreciere pozitivă modului în care evoluează lucrurile în capitală.

"La Chișinău avem un primar care nu face politică. Cînd am luat decizia să-l susțin am decis să punem accentul anume pe asta. Este un primar care cunoaște foarte bine problemele orașului, eu îl susțin toate proiectele".

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load