X 
Criza energetică stiri: 1748
Cutremure stiri: 282

Învățătorii de limba rusă din Moldova vor participa la un concurs internațional

29 noi. 2021,, 14:30   Societate
2897 0

Pedagogii de limbă rusă din Republica Moldova sînt invitați să participe la concursul internațional de idei pedagogice și competențe în rîndul profesorilor de limba rusă în țările CSI "Школа без границ", organizat de către Ministerul Educației din Rusia, transmite Noi.md.

Despre acest lucru a anunțat Casa Rusă din Chișinău, menționînd că cererile pentru participarea la concurs pot fi depuse pînă la 10 decembrie.

Concursul are loc în două etape (prin corespondență și la zi) și reunește mai multe nominalizări: "Pentru o atitudine creativă față de predarea în limba rusă"; "Pentru originalitatea ideii de proiect pedagogic"; Pentru dibăcia de a utiliza tehnologiile didactice"; "Pentru o abordare inovatoare a predării limbii ruse"; "Pentru o abordare științifică a predării în limbii ruse".

La etapa prin corespondență fiecare învățător poate depune pînă la trei proiecte legate de predarea limbii ruse. Acestea pot fi exemple (sau fragmente) ale unei lecții, descriere a unui eveniment, o prezentare a inovației metodologice, un model de lucru creativ cu elevii, precum și o prezentare care să demonstreze utilizarea tehnicilor metodologice în rezolvarea sarcinilor educaționale concrete.

Detalii pe site-ul Ministerului Educației al Federației Ruse.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий