AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 740
Preşedintele stiri: 3208

Internauții, revoltați că drumul a fost curățat pînă la poarta prim-ministrului. Ce spun autoritățile

29 dec. 2021,, 11:56   Societate
1772 1

„Exdrupo nu intervine la solicitările de a asigura accesul către locuințele demnitarilor, cu atît mai mult nu a parvenit nici o solicitare de a interveni în cazul respectiv”.

Astfel a reacționat Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație la imaginile apărute online, publicate de un locuitor din Chișinău, revoltat că drumul a fost curățit doar pînă la poarta prim-ministrului, transmite unimedia.info.

„Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație, prin intermediul ÎM Exdrupo, intervine doar la drumurile publice, prioritar la drumurile principale din oraș și suburbii, pentru a asigura accesul și deplasarea transportului public și la accesele către instituții medicale, de învățămînt, etc, după care pe străzile secundare, unde la fel circulă transport public.

Conform programului de intervenții stabilit, entitatea din subordinea Direcției nu intervine pe străzile secundare și terțiare, dar și pe străzile intracartier, înainte de a asigura condițiile de circulație pe străzile prioritare. Totodată, menționăm că Exdrupo nu intervine la solicitările de a asigura accesul către locuințele demnitarilor. Cu atît mai mult, nu a parvenit nici o solicitare de a interveni în cazul menționat de Dvs.

De asemenea, precizăm că în combaterea efectelor negative a vremii averse, sunt antrenate mai multe entități municipale, de stat și agenți economici privați, în bază de contract de antrepriză / subantrepriză”, a spus Veronica Baltag, comunicatoarea de la Direcția Transport.


Un locuitor din capitală s-a arătat revoltat de cum muncesc serviciile municipale. Mai exact, acesta se referă la curățirea drumurilor de zăpadă, care s-ar face pentru autorități și mai puțin pentru oameni.

Într-un video publicat pe internet, acesta povestește că responsabilii de la Primăria au curățit zona în care locuiește doar pe porțiunea care duce la poarta prim-ministrului Natalia Gavrilița.

Edilul capitalei, Ion Ceban, spune că a solicitat să se afle cine a curățat drumul pînă la poarta prim-ministrului.

6

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав