AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 44
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

În Moldova va fi organizat un master-class și un concurs pentru jurnaliștii tineri și începători

15 ian. 06:00   Societate
1798

Casa Rusă din Chișinău, în parteneriat cu organizațiile obștești Dialogum și Inițiative Mass-media și o serie de mass-media, organizează un concurs pentru jurnaliștii tineri și începători "Harta Patriei".

Sînt invitați să participe elevii și studenții cu vîrste cuprinse între 14 și 25 de ani, relatează Noi.md.

Ei sînt încurajați să povestească altora despre locurile lor preferate din Moldova, atracțiile turistice, contemporani și figuri istorice.

Participanții la concursul "Harta Patriei" își vor stabili propriile trasee prin țară, vor face cunoștință colegilor, cititorilor, telespectatorilor, ascultătorilor cu Moldova lor. Ei vor fi ajutați în acest sens de jurnaliștii ruși și moldoveni care creează programe și proiecte de călătorie – ei vor susține pentru participanții la concurs un master-class și îi vor învăța cum să creeze note de călătorie fascinante.

Pentru a participa la concurs, trebuie să completați cerere accesînd link-ul


Materialele pentru concurs pot fi depuse în următoarele formate: articol, interviu, video, podcast, blog/vlog. Lucrările sînt acceptate pînă la 1 martie 2022.

Data desfășurării master-classului este 22 ianuarie 2022. Cei care doresc să participe la el trebuie să se înregistreze pînă pe 21 ianuarie la adresa sau să trimită o solicitare la adresa de e-mail karta.rodiny@gmail.com cu indicarea numelui complet, anul nașterii, orașul în care învață, telefon de contact și e-mailul.

Totalurile și premierea cîștigătorilor va avea loc în a doua jumătate a lunii martie 2022.

Despre obiectivele concursului, procedura de desfășurare a acestuia, cerințele pentru materialele de concurs și criteriile de evaluare a lucrărilor puteți afla din Regulamentul concursului.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав