COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Fostul judecător Ceaus rămîne în arest la domiciliu

16 aug. 14:15   Societate
1288 2

Curtea de Apel a Instanței Anticorupție din Ucraina a lăsat în vigoare măsură preventivă sub forma arest la domiciliu pentru fostul judecător ucrainean Nicolai Ceaus, care a fost victima răpirii în Moldova. Despre acest lucru a anunțat luni avocatul fostului judecător, Rostislav Kravets.

"Curtea de Apel a Instanței Supreme Anticorupție a lăsat neschimbată măsura de pedeapsă pentru fostul judecător Nicolai Ceaus", a declarat avocatul pentru ziarul Strana.

Recursul a fost examinat luni în regim închis. Instanța a confirmat decizia luată la 4 august de instanța anterioară privind punerea fostului judecător în arest non-stop la domiciliu.

Anchetatorii Biroului Național Anticorupție din Ucraina (NABU) l-au acuzat pe Ceaus de extorcare, iar în cadrul cazului investigat de serviciul de securitate al Ucrainei privind răpirea sa, fostul judecător acționează în calitate de martor.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X