COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 001 014   INFECTAȚI 393 423(+2681)   TRATAȚI 367 728      DECESE 10 462(+10)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 482

Epopeea viorii reţinute la vamă continuă: A fost lansată o petiție

8 dec. 2021,, 07:51   Societate
2025 2

Epopeea viorii reţinute la vamă continuă. Violonista Alexandra Conunova încă nu şi-a recuperat vioara.

Violonista a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care se arată obosită și indignată de situația în care s-a pomenit de mult imp, iar lucrurile par să nu se miște din loc, transmite publika.md.

"Dragi prieteni, sînt un om discret, care nu caută atenție nemeritată. Situația mă obligă să bat alarma. Sunt în continuare fără instrumentul meu de lucru, care a fost arestat pe aeroportul din Chișinău. Și nu mai știu cînd acest abuz comis de procuror va înceta. Vă, rog să mă ajutați să atrag atenția publicului asupra acestei nedreptăți.

Cunoaștem cu toții care este situația actuală în justiția moldovenească. Azi cariera și viața mea sînt afectate, mîine oricine din voi se poate pomeni într-o situație similară.

Nu vă imaginați cum e cînd te simți neputincioasă, chiar și cu avocați și susținere din partea multor oameni, să oprești un abuz comis din neprofesionalism și analfabetism.


Vă rog mult, semnați petiția și distribuiți ca să afle și alții. Nu uitați să validați semnătura prin mail."

Reamintim că săptămțna trecută vilonista a declara că după ce vioara va fi recuperată, nu ştie dacă va mai cînta cu acest instrument:

"Sponsorul din Elveţia este foarte sceptic şi chiar mi-a zis că nu este sigur că îmi va putea da în continuare această vioară de acum înainte după restituire şi eu rămîn fără instrument".

În același interviu, deşi Alexandra a zis că a prezentat toate actele necesare, procurorul a refuzat să spună ce ar mai trebui ca vioară să îi revină artistei.2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X