COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Detalii noi! Numărul bolnavilor supectați de Coronavirus, în creștere

Moldoveanca internată cu cei trei copii la spitalul Toma Ciorbă, toți fiind suspectați de coronavirus, ar fi mers la cumpărături cu copiii la Milano în plină epidemie.

Despre aceasta anunță ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing, potrivit căreia rezultatele finale în acest caz vor fi făcute publice astăzi, după ora 16:00, notează Noi.md.

„Vreau să vin cu un apel repetat vizavi de faptul că în momentul cînd avem posibilitate să ne abținem de la călătorii peste hotarele RM. Avem trei cazuri confirmate. La Toma Ciorbă sînt internați 14 adulți suspectați de coronavirus. La spitalul de boli contagioase de copii se află cu simptome de Coronavirus 6 copii și 2 mame”, a declarat Dumbrăveanu.

Cît despre cei trei moldoveni contaminați cu Covid-19, ministra spune că aceștia sînt în stare gravă-medie.

Iar despre panica din magazine, Dumbrăveanu spune că este în zadar, avînd în vedere că, în pofida anumitor restricționări de circulație, importul de mărfuri va fi asigurat în continuare, pentru că „securitatea alimentară este o prioritate”.


Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale mai spune că, la moment, piețele nu vor fi închise, sfătuind moldovenii să evite aglomerațiile.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load