X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

ASUS ZenBook 14 OLED - un notebook ultra-compact care impresionează prin performanțele sale ©

4 iul. 09:00   Business
3864 0

Ritmul dinamic al vieții de astăzi încurajează succesul și oferă perspective promițătoare pentru cei care reușesc să combine cu succes o eficiență personală ridicată cu capacitatea de a se adapta rapid la situații care se schimbă rapid, de a fi agili și deschiși la noi experiențe. Dacă acceptați această provocare a timpului, probabil că v-ați gândit să cumpărați cel mai eficient laptop care să vă ajute să faceți față cu ușurință majorității sarcinilor de lucru și de creație, fără a vă limita mobilitatea.

Cel mai recent laptop OLED ZenBook 14 (UX3405) este capabil să acopere pe deplin această nevoie urgentă a omului modern. În ciuda dimensiunilor foarte compacte ale corpului, este echipat cu un chipset avansat Intel Core Ultra cu accelerator AI încorporat, un ecran luminos ASUS Lumina OLED, un set complet de porturi pentru conectarea perifericelor și o durată de viață lungă a bateriei.

Este ASUS ZenBook 14 OLED care se poate ocupa de multe dintre sarcinile de lucru curente care îți răpesc cea mai valoroasă resursă - timp pe care îl poți folosi pentru a-ți realiza obiectivele fundamentale în afaceri sau creativitate. De ce să cauți un ultrabook bun pentru muncă și timp liber când l-ai găsit pe cel mai bun - ASUS ZenBook 14 OLED!

Stilul distinctiv și designul ergonomic al ASUS ZenBook 14 OLED

Ultrabook-ul Zenbook 14 OLED este fabricat din aliaj de aluminiu ușor și durabil. Dispozitivul are o grosime de numai 14,9 mm și cântărește 1,2 kg, ceea ce îl face să fie un bagaj ușor de transportat într-un rucsac sau într-o geantă în mod regulat.

Ecranul compact de 14 inci a predeterminat dimensiunile reduse ale corpului laptopului, ceea ce contribuie, de asemenea, la transportarea sa convenabilă, precum și oferă posibilitatea de a lucra cu el în timpul călătoriilor și de a nu se rupe de punerea în aplicare a proiectelor lor pe drum. În general, o atenție deosebită este acordată interacțiunii cu notebook-ul în modul "on-the-go". Astfel, capacul subțire cu ecran este atașat la bază prin balamale unice care vă permit să deschideți notebook-ul cu o singură mână. Apropo, unghiul de deschidere ajunge la 180 de grade.

Caracteristicile de drumeție ale notebook-ului sunt mult îmbunătățite de calitatea fabricării sale. Carcasa nu emite sunete străine atunci când încercați să o răsuciți, tastatura nu este strânsă nici măcar în centru, capacul are o rezistență ridicată la îndoire.

Zenbook 14 OLED nu se teme de deteriorări minore: suprafața de aluminiu a carcasei este rezistentă la zgârieturi și așchii și nu lasă amprente și alte dungi nedorite. În plus, notebook-ul utilizează sticlă călită Corning Gorilla Glass NBT, bine cunoscută de utilizatorii de smartphone-uri ca fiind cel mai bun producător de protecție pentru ecrane.

Dimensiunea compactă a notebook-ului a predeterminat dimensiunea tastaturii, căreia îi lipsește un bloc numeric suplimentar în partea dreaptă. Cu toate acestea, este posibilă utilizarea tastaturii numerice separate datorită afișării acesteia pe touchpad cu funcția NumberPad 2.0. Touchpad-ul inovator recunoaște, de asemenea, o varietate de gesturi cu mai multe degete, permițându-vă să executați un set specific de comenzi și să lansați aplicații.

ASUS Zenbook 14 OLED este oferit în culorile gri sau albastru, iar designul este într-un stil strict. Liniile haotice de pe capacul laptopului, care formează o caracteristică pentru ornamentele liniei Zenbook, aduc o notă de individualitate și expresivitate stilului strict.

În general, Zenbook 14 OLED este ușor de afișat atât în mediul de acasă, cât și în cel de birou, iar dimensiunile sale compacte și construcția robustă îl transformă în partenerul perfect pentru călătoriile de afaceri și vacanțe.

Un nou nivel de calitate a imaginii în ASUS ZenBook 14 OLED

Ecranul inovator este o caracteristică cheie a noului ZenBook 14 OLED (UX3405), care a pus la dispoziție cea mai înaltă calitate a imaginii din clasa laptopurilor compacte. Ecranul oferă o reproducere excelentă a culorilor, negru profund și un contrast ridicat, datorită utilizării unei matrice de diode organice. În același timp, acesta afișează 1,07 miliarde de culori, suportă în totalitate (100%) acoperirea spațiului DCI-P3 și are o acuratețe a culorilor de referință.

Pe lângă reproducerea ultraprecisă a culorilor, această matrice a făcut posibilă realizarea unui capac de laptop ultra-subțire, deoarece nu este nevoie de un strat suplimentar de iluminare din spate în jurul perimetrului. Din același motiv, ecranul este încadrat de muchii foarte subțiri: 8 mm în partea superioară, 12 mm în partea inferioară și numai 5 mm pe laterale. Cadrul superior găzduiește, de asemenea, camera web (cu perdea), camera cu infraroșu și microfoane.

Reproducerea excelentă a culorilor este completată de o rezoluție superbă de 3K (2880 × 1880 pixeli), cu o rată de reîmprospătare de referință de 120 Hz și o luminozitate de vârf de până la 600 cd/m². Frecvența crescută vă va permite să vă bucurați de o claritate fără precedent chiar și în cele mai dinamice scene, iar indicatorii de luminozitate asigură un conținut de lectură confortabil chiar și pe vreme însorită.

Separat, ZenBook 14 OLED (UX3405) este certificat Vesa DisplayHDR True Black, ceea ce reprezintă o garanție a afișării de înaltă calitate a conținutului HDR. În plus, ecranul OLED emite cu 70% mai puțină lumină albastră dăunătoare și are o frecvență optimă de pâlpâire a diodelor, care, împreună, neutralizează complet chiar și cel mai mic impact negativ asupra bunăstării utilizatorului.

În cele din urmă, o atenție deosebită a fost acordată protecției ecranului, care este ferit de arderea pixelilor datorită unui întreg set de tehnologii ASUS OLED Care. Cele mai multe dintre aceste tehnologii sunt activate în mod implicit și funcționează complet invizibil pentru utilizator.

Cele mai bune performanțe ale lui ZenBook 14 OLED

Dimensiunile compacte ale modelului ZenBook 14 OLED nu l-au împiedicat să fie unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață. Această performanță a fost obținută datorită unui procesor Intel Core Ultra 7 cu 16 nuclee, a unui accelerator grafic Intel Arc Graphics integrat și a 32 GB de memorie RAM LPDDR5X. Stocarea datelor este asigurată de o unitate internă de 1TB.

Principala sursă de performanță nelimitată se află în procesorul neuronal Intel AI Boost NPU, care face parte din cipul principal. Algoritmii de inteligență artificială sunt utilizați în însăși structura procesorului, datorită cărora întregul flux de sarcini și solicitări este distribuit în mod optim între diferitele sale nuclee. Acest lucru permite nu numai să facă față sarcinilor maxime în modul multitasking, ci și să crească eficiența energetică a laptopului și, astfel, să mărească durata de lucru la o singură încărcare.

La rândul lor, algoritmii AI sunt, de asemenea, utilizați pentru a îmbunătăți calitatea și viteza afișajului grafic. ZenBook 14 OLED suportă tehnologia de scalare inteligentă Xe Super Sampling, care vă permite să creșteți rata de cadre în jocuri cu o pierdere minimă a rezoluției imaginii. În plus, procesorul suportă tehnologia ray tracing, care, atunci când construiește o imagine de joc, ia în considerare particularitățile interacțiunii razelor de lumină cu diferite suprafețe.

Astfel de capacități grafice ale neuroprocesorului vor fi apreciate nu numai de jucători, care vor putea evalua lumile de joc la un nivel calitativ nou, exact așa cum au fost concepute de creatori, ci și de specialiștii din domeniul designului, al graficii 3D, al prelucrării foto, al editării video și al colorării.

Cu toate acestea, calitatea îmbunătățită a imaginii realizată prin suportul pentru tehnologia ray tracing nu epuizează arsenalul de beneficii pentru utilizatori pe care le oferă un procesor neural. Acceleratorul de inteligență artificială încorporat accelerează software-ul aplicației, efectuează majoritatea calculelor și rezolvă o mulțime de sarcini ale utilizatorului. De exemplu, procesorul neuronal susține funcționarea offline a asistentului Copilot, care vă permite să căutați informații, să generați texte în funcție de sarcina respectivă (CV-uri, scrisori, articole) și să creați imagini pe baza unei interogări de text.

Drept urmare, putem spune cu siguranță că prezența acceleratorului AI a făcut din ZenBook 14 OLED un instrument cu adevărat neprețuit pentru absolut orice utilizator, iar puterea hardware-ului vă permite să vă ocupați de cele mai intense sarcini care necesită resurse.

Autonomie record pentru un ultrabook ZenBook 14 OLED, cu o durată de viață record a bateriei pentru un ultrabook

Atunci când descrieți caracteristicile de mai sus ale procesorului, uitați involuntar că ZenBook 14 OLED - acesta este încă un ultrabook, care este închis într-un corp foarte compact. Dar, așa cum dimensiunile modeste nu limitează puterea acestui ultrabook, nici ele nu au devenit un obstacol în calea realizării unor caracteristici bune de autonomie.

Ultrabook-ul ZenBook 14 OLED este echipat cu o baterie de 75Wh, care asigură o autonomie de până la 15 ore de la o singură încărcare în modul non-Wi-Fi și o luminozitate a ecranului de 150 nits. La creșterea luminozității afișajului, precum și la activarea conexiunii la internet și lucrul activ cu browserul, notebook-ul va funcționa mai mult de 9 ore. Adică, cu o sarcină adecvată, autonomia lui ZenBook 14 OLED depășește o zi de lucru, ceea ce reprezintă unul dintre cei mai buni indicatori printre ultrabook-uri.

Viteza de încărcare este, de asemenea, impresionantă: de la adaptorul de alimentare inclus, laptopul își restabilește complet autonomia în 130 de minute.

Extindeți-vă capacitățile cu ZenBook 14 OLED

ZenBook 14 OLED nu este doar un notebook ultraportabil ușor de luat cu tine, ci și un dispozitiv echipat cu un procesor neuronal, un ecran OLED excepțional și o autonomie remarcabilă a bateriei. Această combinație de mobilitate și performanță este cea care face din ZenBook 14 OLED o ofertă cu adevărat unică.

Nu vă vine să credeți că este posibil? Ei bine, nu există nimic mai ușor decât să vă convingeți singuri. Specificațiile tehnice ale ZenBook 14 OLED le puteți vedea pe site-ul ultra.md, sau în showroom-ul ULTRA, situat pe str. Columna, 170.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав