COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6881

Dana Marchitan: "Maternitatea este o șansă de a învăța să iubim"(VIDEO)

19 sep. 10:00   Societate
1675 0

Pe portalul Noi.md a fost lansată următoarea ediție a proiectului "Sînt mamă".

De data aceasta, prezentatoarea proiectului, interpreta, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc, pus în discuție în cadrul emisiunii sale un subiect foarte neobișnuit: "Sînt mama învățătorului meu".

Împreună cu invitata emisiunii - cântăreața Dana Marchitan - a discutat de ce un copil intră în viața noastră și de ce ne alege anume pe noi și că poate acest lucru se datorează faptului că copiii ne pot învăța pe noi, părinții, ceva de neatins și nu invers.

Dana Marchitan a menționat că maternitatea este o șansă pentru o femeie de a învăța să iubească. "Pentru că copiii sînt o binecuvântare, ei sînt bucuria vieții. Și prin ei nouă ne este dat să învățăm și să trecem această lecție. Dar unii nu o învață", a spus Dana Marchitan.

În cadrul emisiunii participă și Natalia Șoșeva, psiholog pentru copii și perinatal, absolventa Institutul de Gestalt și Psihodramă din Moscova și Alla Rudak, astrolog, pedagog și consultant la Centrul pentru studii astrologice, ASTROURANIA.


Nou proiect Noi.md "Sînt mamă" a fost lansat pe 1 iunie – de Ziua Internațională a Copilului.

În cadrul proiectului "Sînt mamă" pe portalul Noi.md sînt difuzate emisiuni educaționale, dedicate în primul rînd femeilor și nu numai.

Reprezentanți din domeniul medicinei și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci benevole, istovitoare și neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă".

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽