X 

Geta Burlacu: "Sînt o mamă singură, dar asta nu înseamnă că copiii mei nu au tată" (VIDEO)

13 aug. 2021,, 11:00   Societate
7522 0

Pe portalul Noi.md a fost lansată o nouă ediție a proiectului "Sînt mamă".

De data aceasta, gazda proiectului - cîntăreață, prezentatoare de radio și televiziune și mama cu mai mulți copii, Nata Boboc, a pus în discuție în cadrul emisiunii un subiect precum creșterea unui copil într-o familie monoparentală.

Ea a remarcat faptul că fiecare cuib de familie este împletit cu dragoste de două jumătăți dintr-un tot întreg. Și dacă nu? Dar dacă inima mamei este frîntă și trebuie să facă față sarcinii: eu sînt și mamă, și tată? Care va fi soarta copiilor, dar și a părinților separați într-un astfel de caz?

În cadrul emisiunii sale Nata Boboc a încercat să înțeleagă acest lucru, iar să înțeleagă nuanțele acestui subiect și înțelepciunea de a crește copiii într-o astfel de situație ajutat-o oaspetele redacție – cunoscuta interpretă, o mamă puternică și carismatică, Geta Burlacu, care a ales calea de a-și crește copiii cu o singură aripă, fără a regreta nimic pentru această zi de succes.


În același timp, Geta Burlacu a remarcat că este o mamă singură, dar aceasta nu înseamnă că copiii ei nu au un tată, deoarece comunică cu tatăl lor, el îi ajută să devină personalități, ei comunică, creează, au grijă unul de celălalt.

"Înțelepciunea copiilor mei este să poată comunica foarte ușor și bine, indiferent de situație, cu toți părinții lor", a subliniat Geta Burlacu.

În cadrul emisiunii participă și Natalia Șoșeva, psihologul pentru copii și perinatal, absolventa Institutul de Gestalt și Psihodramă din Moscova și Alla Rudak, astrologul, pedagogul și consultantul Centrul pentru studii astrologice, ASTROURANIA.

Nou proiect Noi.md "Sînt mamă" a fost lansat pe 1 iunie – de Ziua Internațională a Copilului.

În cadrul proiectului "Sînt mamă", pe portalul Noi.md sînt difuzate emisiuni educaționale, dedicate în primul rînd femeilor și nu numai.

Reprezentanți din domeniul medicinei și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci benevole, istovitoare și neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?