X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3725

Criză de manuale în școlile din Capitală. Primăria cere ajutor

18 sep. 14:45   Societate
1244 0

Început de an școlar, dar fără toate manualele necesare. Această situație se atestă în mai multe școli din R. Moldova. În Chișinău, potrivit Direcției generale de învățămînt, pentru anul curent sînt prevăzute pentru editare 60 de titluri de manuale școlare, dar la moment doar 44 de titluri de manuale au fost repartizate în instituțiile de învățămînt.

Aceste informații au fost oferite de către șeful interimar al Direcției generale educaţie, tineret şi sport din municipiul Chişinău, Andrei Pavaloi, transmite Deschide.md.

„Avem o insuficiență de manuale școlare, în mod special la disciplinele: matematică, limbile străine, istoria. În acest sens, cei de la Direcția generală educaţie, tineret şi sport au întreprins măsuri pentru a acoperi deficitul de manuale. Au făcut demersuri către organele competente, precum și către colegii din raioane, acolo unde numărul copiilor este în creștere, pentru a pune la dispoziție manualele lipsă”, a declarat Andrei Pavaloi în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei.

Potrivit lui, autoritățile municipale au reușit să acopere necesitatea de agende pentru copiii claselor primare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?