COVID-19 în MOLDOVA

Cine este şi momentul în care e coborît tînărul care a lăsat Chişinăul în beznă (VIDEO)

Cine este şi momentul în care e coborît tînărul care a lăsat Chişinăul în beznă (VIDEO)

Apar noi imagini de la operaţiunea de salvare a unui tînăr care a lăsat ieri Chişinăul în beznă, dar şi ore în şir în care troleibuzele au stat pe loc.

Ofiţerul de presă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a publicat un video în care se vede cum bărbatul este convins să coboare, dar şi momentul în care este adus jos.

Operaţiunea a reuşit, într-un final, după mai multe discuții purtate de salvatori și un vecin care a fost de acord să ofere o mîină de ajutor.

Se cunoaşte că numele tînărului este Eduard şi are 33 de ani. Acesta nu este căsătorit şi nici nu are copii. El suferă de tulburări psihice.


Fiind la o înălţime de aproape 35 de metri, era foarte nervos şi agresiv, ameninţînd că se aruncă în gol. Mai mult, cetăţeanul era beat.

Persoana a fost coborîtă prin intermediul autoscării de tip BRONTO care a fost desfășurată la fața locului. În total la operațiunea de salvare a bărbatului au participat 50 de persoane și 7 autospeciale de intervenție.

Imediat ce a fost coborît, persoane respectivă a fost preluată de serviciile competente, fiindu-i acordate îngrijirile necesare. La moment încă nu a fost stabilit motivul pentru care bărbatul de 33 de ani a recurs la acest gest.

Amintim că, incidentul s-a produs ieri la ora 11:00 şi s-e terminat aproximativ la 20:30. Stîlpul are o tensiune înaltă de 110 kW.

În urma situației create mai multe blocuri din sectorul Rîșcani și Buiucani (cartierele Sculeni şi Poşta Veche) au rămas temporar fără energie electrică.

La fel, troleibuzele din centrul Capitalei au fost blocate timp de cîteva ore. Oamenii spun că au aşteptat şi cîte 2 ore în staţie.

Vedeţi mai jos momentul în care tînărul s-a lăsat convins şi este coborît:

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load