X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 931

Ceban a sunat escrocii ce folosesc numele MoldovaGaz în fraude

22 iul. 14:00   Societate
1859

Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a publicat pe canalul său de Telegram un audio unde a sunat escrocii ce mint cetățenii, folosind logo-ul companiei Moldovagaz și îndeamnă astfel oamenii să investească bani în proiecte investiționale false. „Cît gazul crește, nici nu va scădea, doar Rusia poate să-l oprească”, se menționează în audio. Astfel, Vadim Ceban a îndemnat oamenii să nu se lase păcăliți de aceste „oferte”.

„După cum bănuiam, în spatele anunţurilor „programului de microinvestiţii de stat susţinut de Moldovagaz” se află escroci. Aceștia funcționează cît se poate de simplu: folosind cu încredere concepte precum „analist financiar”, „broker”, „banca naționale” escrocii pur și simplu vă împing să vă transferați banii către ei. O cunoaștere superficială a realităților moldovenești îi permite „operatorului” să poarte prostii sincere despre interacțiunea SA Moldovagaz cu PJSC Gazprom, Guvernul Republicii Moldova și Uniunea Europeană.

Ceea ce nu le poate fi luat este rezistența și aroganța. Repet: nu vă lăsați păcăliți de ofertele escrocilor, SA „Moldovagaz” nu este angajată în tranzacții de intermediere/microcreditare. O evidență completă, precum și alte materiale de trimis la Procuratura Generală, este deja în curs de pregătire”, a scris Ceban.

Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a ajuns victima escrocilor. Într-un video publicat pe canalul său de Telegram, acesta spune că persoane necunoscute i-au folosit numele, poza și funcția pentru a face bani pe spatele cetățenilor. Deocamdată nu au fost găsiți făptașii.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав