COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce pedeapsă riscă Pavel Grigorciuc, bănuit că l-a atacat pe procurorul Șendrea

Ce pedeapsă riscă Pavel Grigorciuc, bănuit că l-a atacat pe procurorul Șendrea

Activistul Pavel Grigorciuc riscă o pedeapsă în formă de amendă în mărime de la 750 la 1350 unităţi convenţionale, 1 unitate convențională este echivalentă sumei de 50 lei, sau o pedeapsă cu închisoarea de pînă la 5 ani în dosarul în care este bănuit că l-a atacat pe procurorul Nicu Șendrea.

Potrivit PCCOCS, astăzi, 23 septembrie, Pavel Grigorciuc a fost reținut, fiind bănuit de comiterea la 11 septembrie 2019 a unui act de huliganism împotriva unui procuror, transmite unimedia.info.

Procurorii PCCOCS la moment efectuează acțiuni de urmărire penală cu participarea acestuia.


Dat fiind faptul că reținutul a comis fapte similare în trecut, potrivit legii, acesta riscă o pedeapsă în formă de amendă în mărime de la 750 la 1350 unităţi convenţionale ,1 unitate convențională este echivalentă sumei de 50 lei, sau o pedeapsă cu închisoarea de pînă la 5 ani.

Pavel Grigorciuc este acuzat că l-ar fi atacat pe procurorul Nicu Șendrea. Pe rețelele de socializare, anterior, au mai apărut imagini dintre așa zisa altercația dintre activistul Grigorciuc și procurorul Nicu Șendrea.

De menționat că Pavel Grigorciuc este cercetat într-un alt dosar. Acesta este acuzat că l-ar fi lovit pe deputatul Sergiu Sîrbu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load