TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cazul Grigorciuc: Unul dintre martori și-a schimbat declarațiile

Cazul Grigorciuc: Unul dintre martori și-a schimbat declarațiile

Astăzi a avut loc o nouă ședință de judecată în dosarul în care activistul civic Pavel Grigorciuc este acuzat de huliganism în stare de recidivă, după ce i-ar fi tras o palmă deputatului democrat Sergiu Sîrbu. În cadrul acesteia, au fost audiați doi martori noi, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

Este vorba despre deputatul democrat Ghenadie Buza și Cristina Fărîmă, asistentă a deputatului democrat Angel Agache.


Dacă în cadrul audierilor din martie de la poliție, Fărîmă spunea că Grigorciuc l-ar fi lovit cu pumnul pe Sîrbu, astăzi, aceasta și-a schimbat mărturiile. Asistenta lui Agache a declarat în fața instanței că democratul Sergiu Sîrbu ar fi fost lovit doar cu palma de către Pavel Grigorciuc. Aceasta nu a vrut ulterior să vorbească cu presa.

Cel de-al doilea martor audiat, Ghenadie Buza, a povestit în fața magistraților și a procurorilor că nu a văzut cum Sîrbu ar fi fost lovit de Grigorciuc. Acesta a spus că în acel moment, mînca împreună cu un coleg în restaurantul în fața căruia s-a întîmplat incidentul. Cînd au ieșit ambii afară, Sergiu Sîrbu ar fi fost ”galben la față” și speriat, a spus Buza, care a mai precizat că Grigorciuc striga în acele momente ”slugile lui Plahotniuc”.

Următoarea ședință de judecată în acest dosar va avea loc pe 23 decembrie. Dacă îi va fi demonstrată vinovăția, Pavel Grigorciuc riscă pînă la 5 ani de închisoare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load