COVID-19 : VACCINAȚI 1 006 241  INFECTAȚI 412 231 (+2834)   TRATAȚI 371 836     DECESE 10 542(+20)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 547
Coronavirus stiri: 7940

Ce companii aeriene sînt autorizate pentru zboruri în Rusia

22 dec. 2020,, 13:50   Societate
3811 0

În contextul restricțiilor impuse de autoritățile Federației Ruse, Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, informează consumatorii că zborurile pe segmentul Chișinău-Moscova sînt operate doar de compania aeriană S7. Informația a fost publicată pe pagina de facebook a Autorității Civile a Republicii Moldova.

”Totodată, informăm publicul că din 25 decembrie 2020 și respectiv, 1 ianuarie 2021, operatorii aerieni străini Nord Wind și Aeroflot vor opera curse doar pe segmentul Chișinău-Moscova. La moment, operatorii aerieni naționali realizează zboruri doar pe segmentul Moscova-Chișinău. Consumatorii au dreptul de a fi informaţi în mod complet, corect şi précis asupra caracteristicilor serviciilor oferite de către agenţii economici astfel încît să aibă posibilitatea de a face o alegere raţională, în conformitate cu interesele lor. Obligația agenților economici de a informa consumatorii în termeni legali este prioritară în contextul pandemiei Covid-19”, scrie în mesaj.

Autoritatea Aeronautică Civilă atenționează operatorii aerieni naționali, care comercializează bilete pe segmentul Chișinău-Moscova, avînd certitudinea că nu vor realiza zborurile planificate, că utilizarea practicilor comerciale incorecte în raport cu consumatorii, se sancționează cu amendă contravențională.

În contexul în care foarte multe state au revenit la starea de urgență, restricționînd parțial traficul aerian, Autoritatea Aeronautică Civilă îndeamnă toți pasagerii care intenționează să procure bilete de avion (pentru orice destinație), să consulte inițial pagina Ministerului Afacerilor Externe, și rubrica ”Noi condiții de călătorie” de pe portalul nostru de știri.

Totodată reamintim că cetățenii Republicii Moldova, cu mici excepții, au interdicția de a intra pe teritoriul Federației Ruse.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X